Ansøgningsprocedure

Falster Efterskole er en efterskole for normaltbegavede unge og hvis du er fyldt 14 år eller har færdiggjort 7. klasse og har lyst til at være en del af vores efterskoleliv, kan du udskrive en ansøgningsblanket og sende den til os pr. post eller på en email som en vedhæftet fil.

Nem ansøgning

Vil du gøre ansøgningsproceduren endnu nemmere og ønsker du i den forbindelse, at vi skal tage kontakt til dig, så send os en mail på info@falsterefterskole.dk, hvor du samtidig sender et telefon nr. og mailadresse på din/dine forældre – herefter vil vi kontakte jer hurtigst muligt.

Efter optagelse

Hvis du er blevet optaget vil vi derefter invitere dig og dine forældre til en optagelsessamtale.

Samtalen indeholder 3 elementer:

• Rundvisning
  • Detaljeret information omkring skolen
  • Evt. udfyldning af de nødvendige dokumenter

Formålet med denne optagelsesprocedure er, så vidt muligt at sikre, at du og dine forældre har gjort jer klart, hvad et ophold på Falster Efterskole indebærer. Vi forventer interesse og vilje fra din side til at yde dit bedste og for skolen er det vigtigt at opleve, at du selv ønsker at komme på et efterskoleophold og har gjort dig overvejelser om, hvorfor det netop skal være Falster Efterskole.

Umiddelbart efter dit besøg på skolen vil du få svar på din ansøgning.