Praktiske oplysninger om dagligdagen på FES

Praktisk arbejde

Da skolen er en helhed, skal alle elever lære at holde huse og haver, så de trives samt lære, at et godt miljø er en forudsætning for, at alle har det godt. Derfor forventer vi også, at alle vore elever går positivt ind i samarbejdet på disse vigtige områder.

Lommepenge

Vi har ikke bestemte regler vedrørende lommepenge. Vi opfordrer alle til at benytte elevbanken, så ingen behøver at opbevare penge på værelserne. Eleverne kan hver dag indsætte og hæve penge på kontoret.

Vask af tøj på skolen

På skolen har vi vaskemaskiner samt tørrerum. Eleverne kan benytte disse maskiner på de bestemte tidsrummer, og det er vores erfaring, at eleverne hurtigt finder sammen om brugen.

Alkohol

Enhver omgang med øl & spiritus og rusmidler på skolen er forbudt.

Rygning

Falster efterskole er en total røgfri skole. Ved overtrædelse af rygeforbuddet skal den pågældende elev til samtale hos forstanderen.

Elektronisk udstyr

Det er tilladt at bruge dem i skolen. Ved misbrug af elektroniske udstyr, som bærbar computer samt mobiltelefoner, vil det blive konfiskeret af skolen. Eleven vil får det tilbage ved den næste hjemrejse.