Weekendaktiviteter

I weekenderne tilrettelægger kontaktgrupperne i samarbejde med weekendlærerne forskellige aktiviteter/udflugter. Disse aktiviteter kan foregå indenfor såvel som udenfor skolen.

Her finder I et udklip fra vores forskellige weekendaktiviteter:

Indisk Weekend

En weekend var en gruppe elever med til at arrangere indisk weekend som resten af skolen skulle deltage i. Under arrangementet blev der lavet forskellige aktiviteter. Den ene dag så alle en indisk film nede ved pejsestuen. Der blev serveret popcorn, chips og sodavand til, så vi havde rigtig biografhygge. Næste dag var der nogle grupper der skulle optræde med musikvideo hvor bollywood musikken indgik. Vinderholdet fik en flot præmie, og vi afsluttede weekenden med en god kage.

Hvad skal jeg tage på weekend

En gruppe elever arrangerede weekenden ”Hvad skal jeg tage på?”. Arrangementet gik ud på, at de deltagende skulle klæde sig på til et festligt event. Heldigvis var dermange der tilmeldte sig, og derfor forløb arrangementet også super. Morgenen før arrangementet, var der en gruppe elever, der gjorde salen klar. Der blev pyntet festligt op og bagt kage. Om aftenen var alle deltagere på podiet. En efter en gik de catwalk, mens de andre tilskuere stemte. Til sidst fik vinderen en god præmie.

Du har talentet weekend

Wekenden i denne uge drejede sig om elever der gerne vil vise sig selv og sit talent, scenen var åben for alle og der var en del der meldte sig til at optræde.

Optrædelserne var disse:

Spil af saz (en orientalsk form for guitar)

Sange i kategorierne rap og pop

Dans i forskellige stile

Rollespil

Der var lagt op til en storslået weekend og det endte det også med at blive, vi fik os et godt grin og man kunne mærke sammenværet og den positive energi stråle ud af alles ansigter.

Aktiviteten endte med at vi spiste en dessert i verdensklasse, og det var da selvfølgelig en lækker skolelavet bananasplit :)

Gyser skattejagt på skolen weekend

Denne weekend var en gruppe elever der arrangerede en gyser skattejagt på skolen. De ansvarlige i gruppen var klædt ud i forskellige dragter og havde gemt sig ved de gemte poster. Spændingen var høj, men det endte med at alle fik fundet sine poster, så vi kunne afslutte aftenen med en rigtig god dessert.